Societat

La subhasta d’art solidària de Calonge i Sant Antoni recapta 6.200 euros

La subhasta d’art solidària de Calonge i Sant Antoni va recaptar ahir al vespre 6.200 euros. En total es van posar a subhasta 117 obres d’art cedides de manera gratuïta pels diversos artistes. Segons informa l’ajuntament del municipi, la venta d’aquestes obres va permetre recaptar 6.200 euros, una xifra que s’elevarà durant el cap de setmana amb la subhasta a preu rebaixat de les obres que van quedar desertes. Durant aquest dissabte i diumenge d’11 h a 13 h al castell de Calonge es podran adquirir les obres que durant la subhasta no van tenir comprador, a un preu per sota del preu de sortida.

Tots els diners recaptats es destinaran a lluitar contra l’Atàxia de Friedreich, una malaltia poc comuna que pateix una veïna del municipi. Entre les 117 obres que es van posar a subhasta hi havia peces de Vicente Romero, Rosa Serra, Torner de Semir, José Luis Pascual o Quim Domene, entre d’altres.

La Subhasta d’Art Solidària, que ahir celebrava la cinquena edició, ha aconseguit recaptar un total amb les 5 edicions 35.825 euros. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el gestor cultural Juan José Gallardo i l’entitat Stop FA, i compta amb la col·laboració de Bonart, Encarna Angulo Art, Edelmira Sala d’Art, Francesc Barnés, Fundació Jordi Comas, Rosa Maria Bober, Obaart i Revistart.

L’Atàxia de Friedreich és una malaltia poc freqüent que causa la degeneració de les neurones de la medul·la espinal i del cerebel, provocant sobretot dificultats en el moviment, en la capacitat de caminar i que amb el temps deixa els pacients en cadira de rodes. Aquesta afecció afecta a una veïna del municipi, Mireia Gómez. De cada dos euros que es recaptin de cada inscripció, es destinaran a finançar la Fundació Stop-FA, que investiga com curar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona