Societat

Els usuaris d’embarcacions de Cadaqués no volen més camps de boies

Demanen que aquesta opció s’elimini del Pla Rector de l’Ús i Gestió que s’aprovarà inicialment abans de l’estiu

Els usuaris d’embarcacions de Cadaqués, tan privats com serveis, i representants de l’ajuntament s’han reunit aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la plaça de ses Herbes del municipi per signar conjuntament un manifest per demanar que el Pla Rector de l’Ús i Gestió (PRUG) de l’àmbit marí del parc natural del Cap de Creus tingui en compte la idiosincràsia de Cadaqués i no sigui tan restrictiu. Segons informa l’ACN, els membres de les tres associacions que han organitzat la trobada demanen que s’elimini el punt que preveu instal·lar camps de boies a cales del municipi i també mantenir la pesca recreativa i d’autoconsum.

La signatura del manifest l’han organitzat tres entitats que tenen usuaris amb barques a Cadaqués, tant per fer-ne un ús privat com per a oferir un servei. Es tracta de l’Associació d’Usuaris d’Embarcacions d’Esbarjo de Cadaqués (AUEECAD), Som Cap de Creus i l’Associació Estació Nàutica Cadaqués-Cap de Creus. A més, han rebut el suport de l’ajuntament que també ha signat la petició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia