Societat

Els passatgers d'un tren de rodalies passen una hora i quart aturats a causa d'una avaria

Renfe ha restablert la circulació dels trens de la línia C3 de Rodalies a les dues i deu d'aquest dimarts al migdia, després que una avaria que s'ha produït a dos quarts d'onze del matí hagi provocat el tall de la circulació entre les estacions de Les Franqueses del Vallès i Granollers/Canovelles. Adif ha informat que l'avaria ha afectat el sistema d'electrificació de la catenària al quilòmetre 29,2 de la línia, on els tècnics hi han treballat per reparar-la, tot i que encara estan investigant les causes dels danys. Durant una hora i mitja un tren ha quedat atrapat en aquest tram, fins a tres quarts de dotze, quan han pogut portar els passatgers a l'estació de Granollers en el mateix tren.

Segons Renfe, l'interventor del tren ha mantingut informats els passatgers de la incidència i de les diferents alternatives que ha valorat la companyia per desallotjar els viatgers, fins que finalment, a tres quarts de dotze, el mateix tren ha portat els passatgers fins a l'estació de Granollers.

Mentre els tècnics d'Adif reparaven la incidència a la catenària, Renfe ha posat a disposició dels usuaris un servei alternatiu. Els de la línia C3 en direcció Vic, havien de fer-ho amb la línia C2 fins a Granollers Centre, on un servei d'autobús els portava fins a Les Franqueses del Vallès per continuar el viatge fins a la destinació en tren. Els usuaris que viatjaven en direcció a Barcelona, podien fer-ho en tren fins Les Franqueses del Vallès, on eren transbordats en autobús fins a Granollers Centre per continuar el trajecte amb trens de la línia C2.

El servei ferroviari de la línia C3 s'efectuava en tren en els trajectes de l'Hospitalet-Parets del Vallès i Les Franqueses-Vic/Ripoll.

El tren que ha quedat aturat durant una hora i mitja en el tram afectat per l'avaria era el de Ripoll de les nou i un minut i tenia com a destinació l'Hospitalet de Llobregat. Quan els passatgers han arribat a l'estació de Granollers/Canovelles han agafat un altre tren per continuar el trajecte fins a la destinació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.