Societat

Una exposició a Casa Saladrigas completa la commemoració dels 40 anys de Ràdio Marina

Inclou fotografies, equipaments, i fins i tot la reproducció d’un estudi de ràdio, i es podrà visitar fins al 4 de maig

Per completar la commemoració dels 40 anys de Ràdio Marina, l’emissora amb seu a Blanes ha organitzat una exposició que ofereix la possibilitat de fer un recorregut per aquestes quatre dècades. Allotjada a l’emblemàtica Casa Saladrigas, la mostra es presenta sota el títol ‘Ràdio Marina, 40 anys al teu costat’, fent referència al què ha estat el seu lema des de la seva fundació, repetida als jingles d’identitat: ‘Ràdio Marina, sempre al seu costat’.

La inauguració va tenir lloc el passat dijous a la tarda, com a preàmbul de l’acte institucional central que es va fer l’endemà divendres al Teatre de Blanes, i també va comptar amb una nodrida presència de públic. El formaven actuals treballadors i treballadores, alguns i algunes que fa temps també van ser-ho, així com els socis fundadors.

L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el director gerent de l’emissora, Josep Lluís Vidal. En aquest sentit, el batlle va desitjar que Ràdio Marina compleixi, almenys, 40 anys més de vida ajudant a què des d’aquí, des de Blanes, es continuï donant vida al territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia