Societat

societat

BBVA presentarà “Un mar de realitat” a Girona, Temps de Flors

Serà la vuitena edició consecutiva en què el banc hi participa decorant un espai

L’entitat bancària BBVA i l’Ajuntament de Girona renoven el conveni de col·laboració per a la participació de l’entitat financera a Girona, Temps de Flors 2023. Aquesta serà la vuitena edició consecutiva en què el banc hi participa decorant un espai. En la trobada, s’ha presentat el projecte de BBVA, anomenat Un mar de realitat que decorarà la sala gran dels soterranis de la Catedral de Girona.

L’espai estarà inspirat en les illes de plàstic, acumulacions de brossa no biodegradable, que degut a l’efecte dels corrents oceànics, s’han anat agrupant als nostres oceans i que les conseqüències de les quals són un greu problema per al medi ambient.

A l’acte hi han assistit Glòria Plana Yanes, tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, David Meavilla, director de Zona de BBVA a Girona i l’equip del màster en Disseny i Producció d’Espais de la UPC School – CCCB, autors del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.