Societat

societat

Clients d’un càmping de Santa Cristina d’Aro denuncien robatoris constants

Responsables de l’establiment asseguren que han reforçat la vigilància i assenyalen que són fets puntuals

Els clients del càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d’Aro denuncien robatoris constants a les seves caravanes. Asseguren que els fets es produeixen de dilluns a dijous, quan no són a les seves parcel·les. La Núria i en Santi son dos clients i expliquen a l’ACN que cada divendres es troben que els han entrat, en alguns casos rebentant la porta de la caravana. A més, molts clients asseguren que el càmping no fa res i que en ocasions s’han arribat a encarar amb ells. Per la seva banda, la direcció reconeix que s’han produït alguns furts puntuals però assegura que han reforçat la vigilància. També deixen clar que han ofert el reemborsament als clients que s’han queixat però que ningú ha abandonat el càmping.

Malestar entre una part dels clients del càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d’Aro. I és que des de fa unes setmanes han denunciat diversos robatoris que s’han produït en algunes de les caravanes que estan instal·lades. Els lladres aprofiten que de dilluns a dijous no hi ha els propietaris per entrar i robar les pertinences, en alguns casos fent malbé les tendes o, fins i tot, forçant les portes dels vehicles.

Els clients asseguren que cada divendres es troben amb casos nous quan arriben al càmping i ja han posat diverses denúncies als Mossos d’Esquadra que investiguen els fets. El problema, però, és que el càmping “no actua”, segons asseguren els propietaris de les caravanes.

De fet, els clients lamenten que la direcció de l’establiment només els ofereix “marxar del càmping” i, a més, “ho fa de molt males maneres”. Una de les persones que ha patit robatoris és en Santi que assegura que està “fart” i que “té molta sensació d’inseguretat”.

Des de la direcció del càmping reconeixen que hi ha hagut algun robatori puntual, però en cap cas una onada. Expliquen a l’ACN que han pres mesures per intentar evitar que passi com incorporar més agents de vigilància privada que fan la ronda per un espai que té unes 1.000 parcel·les. També assenyalen que han incrementat la cooperació amb Policia Local i Mossos i els encarregats de manteniment també estan atents a possibles furts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona