Societat

societat

Els joves podran experimentar amb el cinema en un campus a Bellver

Es durà a terme del 2 al 9 de juliol organitzat per Cerdanya Film Festival i adreçat a nois i noies d’entre 10 i 16 anys

La Cerdanya es converteix un cop més en escenari privilegiat del cinema. El Cerdanya Film Festival ha organitzat un Campus que es durà a terme del 2 al 9 de juliol a Cortariu-Cadí de Bellver de Cerdanya adreçat a joves d’entre 10 i 16 anys interessats en el sector de les arts visuals. L’objectiu és disposar d’un espai d’experimentació audiovisual en múltiples formats i suports i combinar l’ús de les tecnologies d’avantguarda amb el lleure i les activitats d’estiu. El Campus, que enguany celebra la segona edició, té una durada de vuit dies per poder assolir totes les etapes de preproducció, rodatge i postproducció i oferir una experiència cinematogràfica completa, completada amb el lleure estiuenc i amb la descoberta de l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

D’altra banda, també es convoca una nova edició del Laboratori de Creació Audiovisual, un espai de creació i experimentació per a joves professionals o estudiants del sector de les arts. Hi ha una versió llarga o formativa virtual el juliol i presencial de l’11 al 20 d’agost, en la qual els participants tindran formacions tècniques en el marc de les jornades professionals del proper Cerdanya Film Festival. També hi ha una versió curta, virtual el juliol i presencial del 14 al 20 d’agost, on els participants gaudiran de l’experiència del laboratori sense la part de les formacions tècniques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró