Societat

Tres persones resulten ferides en l'esfondrament d'un edifici de pisos a Palamós

Girona

Tres persones han resultat ferides lleus aquest dilluns a la nit en l'esfondrament d'un edifici de pisos a Palamós, segons han informat els Bombers de la Generalitat. A causa de l'esfondrament, 24 persones han estat evacuades i han passat la nit en diversos hotels de la població.
Concretament, s'ha esfondrat el sostre de la primera planta de l'edifici situat al número 17 del carrer Carmel de Palamós. Es tracta d'un immoble de quatre plantes amb 14 habitatges, nou dels quals estaven ocupats. L'accident ha passat deu minuts abans de les onze de la nit del dilluns 28 de gener i ha afectat els pisos de la primera i la segona planta.

A causa de l'incident tres persones han patit ferides lleus i han estat ateses pels serveis mèdics. Segons informen els Bombers, s'ha desallotjat l'edifici com a mesura preventiva i cap persona dels vuit habitatges evacuats ha passat la nit al seu domicili. L'Ajuntament els ha facilitat allotjament en diferents hotels de la població.

Els bombers han apuntalat les bigues de la zona afectada de l'immoble. Han cedit tres bigues d'un menjador i s'ha ensorrat una superfície de 20 metres quadrats. Aquest dimarts al matí s'espera l'arribada d'un arquitecte municipal per inspeccionar l'estructura de l'edifici, que consta de quatre plantes.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.