Societat

Condemnen a tres anys de presó el veí de Santa Coloma de Cervelló que va agredir una menor equatoriana als Ferrocarrils

El veí de Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) acusat d'agredir una menor de nacionalitat equatoriana als Ferrocarrils de la Generalitat l'octubre del 2007, Sergi Xavier M. M. , ha estat condemnat aquest dimecres a tres anys de presó pel jutge titular del jutjat d'Instrucció número 12 de Sant Boi de Llobregat.

Així mateix, segons diu la sentència, l'agressor haurà de pagar una indemnització a la víctima i no s'hi podrà acostar durant quatre anys. Sergi Xavier M. M. ha estat condemnat per colpejar la menor a diverses parts del cos i insultar-la amb actitud xenòfoba al voltant de la mitjanit del 7 d'octubre el 2007, a la línia S-8 dels Ferrocarrils.

Segons la sentència, quan l'agressor va veure la menor, de 15 anys, va començar a insultar-la. Llavors, mentre continuava parlant-li amb menyspreu, va colpejar-la al cap amb la mà, li va pessigar un pit amb força i va pegar-la al braç esquerre.

Quan el tren s'acostava a la parada de la Colònia Güell, l'acusat va fer veure que s'acostava a la porta. No obstant això, abans de baixar del tren, va tornar enrere i es va subjectar a la barra del vagó per agafar embranzida i colpejar per l'esquena l'espatlla esquerra de la víctima. Seguint amb la mateixa actitud, l'acusat va tornar a acostar-se a la menor i li va fer un cop de puny a la cintura esquerra.
Abans de baixar del tren, l'acusat va dir que ''tots els immigrants haurien d'estar morts''. Una vegada fora, va acostar-se a la finestreta en què es trobava la menor i va continuar insultant-la.

Segons la sentència, com a conseqüència d'aquests fets, la víctima va tenir un hematoma al costat esquerre de la cintura i a la cuixa. Tot i això, no hi ha cap document d'assistència mèdica que ho especifiqui amb detall perquè la menor no va anar al metge els dies posteriors a l'agressió.

Així mateix, tal com recull la sentència, la menor de nacionalitat equatoriana va patir un quadre d'ansietat i algun episodi de fòbia social.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.