Societat

El mercat de la Independència de Terrassa es modernitza

Comencen les esperades obres per reparar la coberta i la façana per millorar el confort tèrmic i realçar les seva qualitat arquitectònica modernista

Terrassa inicia la modernització dels edificis dels seus mercats i ho fa començant per l’emblemàtic mercat de la Independència, l’edifici modernista obra dels arquitectes Antoni Pascual i Melcior Vinyals, ubicat al cèntric Raval de Montserrat que es va posar en funcionament el 1908.. Gràcies als 1,9 milions dels fons europeus Next Generation s’inicia per un període deu mesos les obres de la primera de les tres fases, que consistiran en la reparació del sistema de cobertes per millorar el confort tèrmic i la il·luminació natural de l’edifici, s’abordarà la transformació dels punts de venda, la reforma de la xarxa de sanejament i, més endavant , es repararà la façana de tot l’edifici, les obertures i els porticons amb l’objectiu de realçar les seves qualitats arquitectòniques i patrimonials.

Durant els treballs el recinte no es tancarà i continuarà la seva activitat habitual i el consistori està apunt d’iniciar properament les obres al Mercat de Sant Pere, ja que s’aprovaran en breu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia