Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Inestabilitat al nord i oest

Dijous a la tarda les tempestes s’estendran a les comarques gironines

La temperatura serà molt alta al sud del litoral

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dijous la inestabilitat es mantindrà al nord i l’oest del país, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Al matí s’esperen precipitacions en aquests sectors que poden ser intenses de matinada a ponent. En canvi, al sud del país l’entrada de vent de component oest trencarà la nuvolositat i s’hi imposarà el sol.

A la tarda la inestabilitat es traslladarà al quadrant nord-est, on poden caure tempestes acompanyades de calamarsa o pedra i ratxes fortes de vent.

A primera hora no s’esperen grans canvis però el vent reescalfat de l’oest farà que a la tarda les màximes arribin fins als 32 ºC o 35 ºC a la meitat sud de la costa catalana. A la resta del territori les temperatures seran similars a les de dimecres.

Hi ha avisos del Meteocat per intensitat de pluja i el primer avís de calor de la temporada per temperatures extremes al sud del litoral.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]