Societat

El propietari de la taverna catalana de Calaf acaba la vaga de fam després que li permetin fer concerts

Societat

El propietari de la taverna catalana Cal Macarró de Calaf ha donat per acabada la vaga de fam aquest dimecres després d'arribar a un acord amb els propietaris del local.

L'acord preveu que Cal Macarró podrà acollir una quarantena de concerts fins que d'aquí un any i mig venci el contracte de lloguer.
Per la seva banda, fonts de l'Ajuntament de Calaf han avançat que es preveu que s'atorguin permisos excepcionals per acollir aquests esdeveniments a l'espera que la Generalitat revisi la normativa que regula les llicències per fer concerts en locals situats al centre de nuclis de població perquè, segons el govern, la situació viscuda a Calaf es repeteix en altres municipis catalans.

La mateixes fonts de l'Ajuntament de Calaf han explicat que tant el consistori com la Generalitat han ''mediat'' en el conflicte amb l'objectiu de fer ''compatibles'' els interessos col·lectius i els particulars i buscar ''punts en comú''.

Per la seva banda, Bernat Dàmaso, propietari de Cal Macarró i en vaga de fam des del passat 30 de juny, ha afirmat que es troba ''bé'' i ha qualificat la intervenció de la Generalitat com a ''vital'' en la resolució del conflicte.

Dàmaso ha avançat que els concerts a Cal Macarró es faran en dies concrets com l'aniversari d'obertura del local, el Festival de Música Tradicional de Calaf, el dia de Reis o la Festa Major i ha precisat que la resta de concerts que permet l'acord s'aniran decidint en funció de la disponibilitat dels artistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins