Societat

Can Ruti obre tots els quiròfans després de l'incendi de la setmana passada

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, conegut com a Can Ruti, ha reobert avui els quinze quiròfans que mantenia tancats per l'incendi de dimecres passat i ha començat a operar amb normalitat, segons ha informat un portaveu del centre.

Des d'aquest matí funcionen els seus disset quiròfans, amb unes 50 operacions programades per avui, i la sala de parts, on encara no han fet cap nova intervenció. L'hospital es va comprometre a fer abans de finals d'any les operacions desprogramades amb motiu de l'incendi.

Pel que fa a les consultes externes i proves diagnòstiques que tampoc van poder realitzar-se, és previst que es facin abans del 6 de gener.

L'origen de l'incendi, segons la investigació dels Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, està en una paperera que van trobar al soterrani, a prop d'un vestidor dels treballadors.

Tot i que no va haver-hi ferits pel incident, el fum intens va fer desallotjar cinc plantes de l'edifici i es van evacuar 65 pacients a altres centres, a més d'ajornar operacions quirúrgiques i consultes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.