Societat

Blanes iniciarà la Festa Major amb el 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2023

El cicle festiu del poble tindrà lloc del 21 al 28 de juliol. Mentrestant, el festival pirotècnic ocuparà cinc dies

El 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici s’ha hagut d’estructurar en dues parts, amb motiu de les eleccions del 23J.

El divendres 21 juliol la Pirotècnia Poleggi, provinent d’Itàlia, protagonitzarà l’espectacle. Seguidament, el 22 de juliol, Fuegos Artificiales Josman d’Ourense presenciaran els carrers de Blanes. Els tres següents dies, es podrà trobar la Pirotècnica Valenciana; mentre que el 25 de juliol, provinents de França, concursarà Mille et une Ètoi. I, finalment la Pirotècnica Martí culminarà el cicle festiu, el 26 de juliol.

D’altra banda, amb la presentació del cartell, realitzat per Alícia Torras, l’Ajuntament de Blanes confirma l’inici de la Festa Major el divendres 21 de juliol. El pregó donarà el tret de sortida a la festivitat; i s’allargarà fins el següent divendres, el 28 de juliol, quan finalitzarà amb el tradicional Aplec de l’Amor.

Com cada any, queda pendent de saber qui és el pregoner o pregonera de la Festa Major. De la mateixa manera, queda pendent informanr sobre el Festival de Música Jove ‘Ensorra’t, que enguany se celebrarà a la platja del costat del Club de Vela Blanes, des del 21 de juliol fins al 25 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia