Societat

6 morts, tots d'una mateixa família, en un incendi a Écija (Sevilla)

Els veïns de les víctimes ataquen un dels camioins dels Bombers que s'havia traslladat fins a la casa

Sis persones han mort en un incendi d'una vivenda a Écija (Sevilla), un matrimoni, els seus tres fills i el nòvio d'una de les filles.  Familiars de les víctimes acusen els Bombers d'haver tardat massa a arribar i diversos veïns han atacat un dels camioins dels Bombers que s'ha desplaçat fins els llocs dels fets.

Els fets s'han registrat al número 24 del carrer Hayas de la localitat sevillana, per causes que encara es desconeixen.

L'incendi, que ja està controlat, ha començat a les 07:30 hores d'aquest matí de diumenge.

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha enviat un telegrama a l'alcalde d'Écija, Juan A. Wic Moral, en què manifesta el condol per la mort de les sis persones. Zapatero ha demanat a l'alcalde que faci extensibles les condolències als familiars dels morts i als veïns de la població, ha informat el govern en un comunicat.

Per la seva banda, la vicepresidenta primera del govern, María Teresa Fernández de la Vega, s'ha posat en contacte amb el president de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves. De la Vega ha mostrat la seva tristesa i s'ha interessat pels detalls de la tragèdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.