Societat

Continua actiu el Neucat davant de la previsió de nevades en cotes de 200 metres

El Centre d'Emergències de Catalunya (CECAT) manté activa des d'ahir a les 19.00 hores la fase d'alerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (Neucat) davant de la previsió de nevades que durant avui podrien produir-se en cotes de 200 metres, segons han informat avui els Bombers de la Generalitat.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu que la neu pugui arribar al nivell del mar en la meitat nord del país en moments puntuals de tempesta. Segons l'SMC, l'avís de situació meteorològica de risc per neu afecta, des d'ahir, diverses comarques catalanes. Durant la nit, ha nevat en alguns punts de diverses comarques de Tarragona, especialment de l'Ebre, i a l'extrem sud de Lleida.

Davant d'aquesta situació, la Conselleria d'Interior, Relacions Institucionals i Participació demana als ciutadans que extremin les precaucions si han de viatjar en cotxe i que s'informin sobre l'estat de les carreteres abans de començar el viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.