Societat

Continua activat el pla Neucat per risc de nevades

El Centre d'Emergències de Catalunya manté activada l'alerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya, Neucat, pel risc de nevades, segons que informa el departament d'Interior de la Generalitat.

Les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya assenyalen que hi ha una situació de risc per neu que pot afectar, al llarg del matí d'avui, les comarques de Girona, Tarragona i les Terres de l'Ebre. També assenyalen les previsions que la cota de neu se situarà al voltant dels 200 metres, encara que al terç sud pujarà fins als 400 metres.

Segons les últimes informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit, no hi ha cap carretera tallada per raons meteorològiques, encara que sí que és necessari l'ús de cadenes en algunes vies.

Les mateixes fonts recomanen extremar les precaucions en cas d'haver d'agafar el cotxe i informar-se sobre l'estat de la xarxa viària a través de la web www.movilidad.net, o bé www.cat365.net, on també es poden conèixer les prediccions del temps.

D'altra banda, la delegació del govern a les Terres de l'Ebre ha informat d'algunes afectacions en les rutes interiors de transport escolar, i que hi ha línies, sobretot a la comarca de la Terra Alta, on s'ha hagut de suspendre, per raons de seguretat, el transport a l'escola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.