Societat

L’Ajuntament de Palafrugell imposa la primera sanció per omplir una piscina privada

L’Ajuntament de Palafrugell ha imposat una primera multa per omplir una piscina privada, incomplint la prohibició d’ús d’aigua per aquesta finalitat, ja que, des del març, Palafrugell es troba en fase d’excepcionalitat per la sequera, fet que implica restriccions en el consum d’aigua.

D’altra banda, el consistori ha modificat el reglament del servei municipal d’abastament d’aigua de Palafrugell per adequar el seu règim sancionador a la situació de sequera. Així doncs, d’acord amb la nova regulació, l’incompliment de les mesures decretades per la situació de sequera seran sancionades amb multes des de 150 a 3.000 euros depenent la fase, ja sigui d’alerta, excepcionalitat o emergència.

Actualment, Palafrugell s’inclou en la fase d’excepcionalitat, per aquest motiu la realització d’actuacions prohibides, com el reg de gespa i jardins, la neteja de vehicles fora dels establiments autoritzats o l’ompliment amb aigua d’una piscina privada, comportaran una sanció en forma de multa de 751 fins a 1.500 euros, i en cas de reincidència, fins a 3.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia