Societat

L’Ajuntament de Palafrugell reforça la relació amb els barris i els nuclis

El nou equip de Govern es va reunir amb les associacions de barris i els consells de nuclis per compartir les línies estratègiques del nou mandat.

El nou equip de Govern de Palafrugell ha fet una reunió formativa amb les diferents associacions de veïns dels barris i els consells de gestió i participació dels nuclis per tal de presentar les actuacions previstes d’aquest nou mandat. La voluntat del Govern és intensificar les relacions amb els barris i incrementar les inversions per tal d’evitar una fragmentació del municipi i reforçar la cohesió i el sentiment de poble.

Segons Juli Fernández, alcalde del municipi, “el treball amb els barris és un punt clau en el nostre mandat. Palafrugell es compon de barris i nuclis amb característiques molt diferents i és per a nosaltres molt important la comunicació contínua, sense oblidar les inversions, per tal de cohesionar el municipi i evitar un trencament social”.

A la reunió hi van assistir representants de totes les associacions de barris i consells de nuclis. Durant la mateixa es va explicar el calendari de reunions periòdiques, que se celebraran cada 4 mesos, a més de 2 assemblees a l’any, i algunes novetats. Pel que fa a les inversions, l’Ajuntament elaborarà un pla de millora contínua per crear cohesió social i vincle de complicitat dins del poble. Si els barris tenen condicions òptimes la qualitat dels serveis millorarà. També es crearà un pla d’usos dels locals socials per dotar-los d’activitat i millorar el seu paper com a dinamitzadors.

D’altra banda, es va donar a conèixer la voluntat d’augmentar els efectius de la policia comunitària i del cos d’agents cívics. L’objectiu de l’equip de Govern és que hi hagi un agent cívic destinat a cada barri al final d’aquest mandat. La connectivitat és un altre dels aspectes a treballar, és per això que el nou Govern s’ha compromès a estudiar la creació d’un transport públic urbà estable així com un bus llançadora amb les platges a l’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Llum verda a licitar les obres del futur moll Catalunya del port

Barcelona

Es confirmen nous casos de llengua blava a sis comarques gironines

GIRONA

Clam dels pagesos per controlar la tuberculosi de senglars i cabres

Tortosa

Calella de Palafrugell estrena una oficina policial per a l’estiu

PALAFRUGELL

Talen desenes d’arbres morts per la sequera a la Serralada de Marina

Montcada i Reixac
política

Collboni demana corresponsabilitat al Govern i a l’Estat arran del suïcidi de dues germanes

Barcelona
serveis

Mataró torna a activar el servei dels serenos a les nits fins a l’octubre

Mataró

Nous espais d’ombra artificial per fer front a les onades de calor

banyoles
medi ambient

Vilassar de Mar instal·la plaques solars a cinc equipaments municipals

Vilassar de mar