Societat

Sort reparteix 21 milions del número de la 'grossa' i 40 de l'anterior i del posterior

L'administració La Bruixa d'Or de Sort, la que més ven de tot l'Estat espanyol, ha repartit 21 milions d'euros en set sèries del número 6.381, premiat amb la grossa del Sorteig de Nadal, i 40 milions més en vendre els números anterior i posterior al premiat.

El propietari d'aquesta administració, Xavier Gabriel, ha assegurat que és la primera vegada en la història del Sorteig Extraordinari de Nadal que un mateix establiment ven part de la grossa i els números anteriors i posteriors al mateix, que també són premiats.

Xavier Gabriel ha rebut els nombrosos periodistes que s'han congregat aquest matí en aquesta localitat del Pirineu lleidatà en una carpa, brindant amb cava i amb una "bruixa d'or" que ha arribat al lloc en un cotxe adornat amb motius relatius a la sort.

Gabriel ha explicat que a més dels 21 milions de la grossa i els 40 de l'anterior i el posterior, la seva administració ha repartit també altres 40 milions en premis menors, amb què en total ha adjudicat 101 milions d'euros.

Durant els últims cinc anys, aquesta administració, emblema de la bona sort en estar situada a Sort ha repartit la grossa de Nadal els anys 2003, 2004 i 2007, ha dit Gabriel, que ho considera un fet "espectacular".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.