Societat

Internament per als dos menors detinguts per una agressió sexual en grup

El jutjat de Menors número tres de Barcelona en funcions de guàrdia va decretar ahir a la tarda internament en règim tancat per als dos nois menors d’edat detinguts per una agressió múltiple a una noia també menor a Badalona el tres de juny passat. Els dos nois, que tenen entre 14 i 16 anys, han estat detinguts aquest divendres i posats a disposició de la Fiscalia de Menors, que ja en demanava l’internament. La magistrada considera un dels menors autor d’una agressió sexual i cooperador necessari de cinc agressions sexuals més. A l’altre menor el considera cooperador necessari de sis agressions sexuals.

Els investigadors van tenir coneixement dels fets el mateix dia que va succeir per l’avís d’un testimoni. El Grup d’Atenció a la Víctima de la Unitat Central d’Agressions Sexuals va activar des del primer moment el protocol de protecció i acompanyament de la menor agredida, que es manté obert a dia d’avui. Els joves haurien participat en l’agressió juntament amb altres menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.