barcelona
Els millors restaurants del Born tornen a sortir al carrer
Divuit restaurants del barri del Born-la Ribera, entre els quals hi ha el Sagardi, el Set Portes, l’Euskal Etxea, el Cadaqués, l’Oaxaca i la Vila Viniteca, participen en una nova edició del Born Street Food, que se celebra a l’aire lliure a la plaça del Pla de Palau des d’avui i tot el cap de setmana. Organitzat per l’Associació de Barcelona Born Gurmet, aquesta trobada s’ha consolidat en els deu anys que fa que se celebra com un dels esdeveniments gastronòmics més concorreguts dels que es fan al carrer a la ciutat i atrau nombrosos veïns i turistes. L’objectiu del festival és apropar la cuina que es fa al Born als barcelonins i reivindicar la bona cuina i el bon menjar com un dels elements característics del barri.
Els visitants podran delectar-se amb una àmplia varietat de plats, des del peix de la Barceloneta fregit i en adob de la Confraria de Pescadors de Barcelona fins a autèntiques propostes internacionals com els yakisoba amb secret ibèric i katsuobushi d’Ikoya Izakaya. També hi ha des de tapes tradicionals fins a sabors exòtics de tot el món. A més del menjar, el festival també inclourà música en viu i entreteniment per a tota la família. Una de les coses que més agrada és veure com es cuina en directe.