Societat

Una persona mor calcinada en l'incendi provocat per una explosió a Madrid

Una persona ha mort aquest matí calcinada al seu domicili de la població madrilenya d'Alcalá de Henares després de l'incendi que ha provocat una explosió registrada a l'immoble, segons han informat fonts d'Emergències.

Segons han precisat les mateixes fonts, l'explosió ha tingut lloc cap a les 06.45 del matí al domicili situat al carrer Escritorios de l'esmentada població madrilenya, fins on s'han desplaçat tres dotacions del Cos de Bombers de Madrid, que han procedit a extingir les flames.

No se sap de moment la identitat de la víctima ni les causes que han originat l'explosió i el posterior incendi. La investigació va a càrrec de la Policia Nacional.

Alhora, el SAMUR ha enviat diverses ambulàncies a la zona davant la possibilitat que a l'incident hi hagués hagut algun ferit, però no ha estat així, i no s'ha hagut d'atendre cap dels veïns que, això sí, han estat desallotjats de l'immoble per precaució.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.