Societat

Salvador Garcia Arbós

periodista

“La ratafia és un potent referent nacional català”

La ratafia era una beguda casolana que en un moment donat va fer el salt
Quan tastes una copeta de ratafia, hi has de trobar un relat amb una mica d’història
La ratafia és un licor molt antic, és un nom que sabem que neix el 1675, en francès, a les Antilles

És fill de la Gar­rotxa, de Besalú, i encara que la pri­mera vocació el va decan­tar cap a l’engi­nye­ria tècnica agrícola, la vida, que és una capsa de sor­pre­ses, el va infec­tar amb el virus del peri­o­disme. I així, després de fun­dar i diri­gir Ràdio Besal...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.