Societat

Una dona maltractada destapa una xarxa de distribució de substàncies dopants a Sant Adrià del Besòs

Societat

Una dona, que acabava de denunciar el company sentimental per maltractaments, ha permès desarticular un punt de distribució de substàncies dopants a Sant Adrià del Besòs, i confiscar gairebé 20.000 dosis, el segon decomís més important mai realitzat per la policia catalana.

Dimarts, poc després de denunciar la parella per presumptes maltractaments, la dona va lliurar als Mossos d'Esquadra una caixa de cartró que va trobar entre les pertinences del nuvi i que contenia 33 caixes amb gairebé 100 dosis d'un mil·lilitre de Winstrol Depot.

Es tracta d'un medicament injectable el principi actiu del qual és l'esteroide anabolitzant androgènic Estanozol, una substància prohibida pel Consell Superior d'Esports (CSD). A més a més, l'administració no terapèutica del fàrmac i sense control mèdic pot comportar importants riscos per a la salut.

Arran de l'anàlisis d'un petit fragment de l'embalatge, els investigadors van identificar la companyia de missatgeria que va realitzar el lliurament, així com la data en què va ser enviat. Amb la seva col·laboració, s'ha descobert que el paquet havia estat enviat des de Màlaga a un traster de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès).

Els Mossos han identificat el destinatari, Raúl A.G., de 27 anys i nacionalitat espanyola, que ha estat detingut en descobrir que al traster hi tenia prop de 20.000 dosis de Winstrol Depot, de les quals 2.400 eren injectables i 17.000 de via oral. També s'hi han trobat dosis de nandrolona, testosterona, oxandrolona i trembolona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Retransmissió radiofònica de la nova Orquestra Filharmonia

Girona
infraestructures

L’R3, R4, R7 i R12 afectades pel robatori de coure reuperen la normalitat

barcelona
MEDI AMBIENT

El govern aposta pel reagrupament de ramats per evitar atacs de l’os bru

Boldís
SERVEIS

Més freqüència de pas en el bus del Parc Nacional d’Aigüestortes

Pobla de Segur
societat

Mor Mari Valldeperas, històrica del voluntariat a Sabadell

societat

900 joves atesos en set mesos al servei d’acompanyament emocional del govern

barcelona
Girona

El PSC, indignat per la pèrdua de línies a La Baldufa

Girona
MEDI AMBIENT

El pàrquing regulat per accedir al pantà de Sau es reactivarà el dia 22

Sau
Medi Ambient

El pantà de Sau s’omple de curiosos per tornar a veure l’església envoltada d’aigua

barcelona