Societat

Se celebra la segona edició de La Solidària a Salt

Es tracta d’una Fira d’Entitats en l’àmbit social i de cures que vol facilitar l’intercanvi entre estudiants i entitats per generar oportunitats laborals en el sector

La Coordinadora d’ONG Solidàries ha començat avui la segona edició de La Solidària a Salt. Es tracta d’una fira d’entitats en l’àmbit social i de cures que vol facilitar l’intercanvi entre estudiants i entitats de cares a generar oportunitats laborals en aquest sector i millorar, així, la intervenció i el treball comunitari als barris. En aquesta ocasió, la jornada s’ha dut a terme al Coma Cros de Salt. La inauguració ha estat ha càrrec d’Óscar Montoya, membre del secretariat de la Coordinadora d’ONG Solidàries que ha donat pas a la conferència inaugural, i ha remarcat la importància de “continuar al costat de les persones quan el món canvia”. Unes de les activitats que s’han portat a terme a l’antiga fàbrica pel matí són tallers i formacions, ‘Detectar i actuar davant la sospita d’un matrimoni forçat’, a càrrec de Valentes i Acompanyades, ‘Valors y emprenduría (en castellà), per compte de Projecte Nahual de Fundació Utopia, ‘Reflexió sobre com acompanyem a les persones en situació de vulnerabilitat’, de Càritas Girona. A la tarda, les formacions han consistit en el Projecte Wani Bik d’acollida d’infants amb discapacitat, que l’ha impartit ACAPS Girona i ‘L’edatisme sobre com acompanyem a les persones grans’, de Càritas Girona. També s’han dut a terme un esmorzar exclusiu per a professorat, la Fira La Solidària i la conferència de Sònia Méndez, mediadora familiar, educació emocional i gestió de conflictes, sobre “com sostenir el dolor aliè”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

Barcelona

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona