Societat

Decomissen 15.000 peces de roba falsificada d'equips de futbol a Igualada, Òdena i Montcada i Reixac

Societat

La Guàrdia Civil ha decomissat 14.541 peces de roba esportiva falsificada de diferents equips i seleccions nacionals de futbol, valorades en 830.000 euros, a Igualada, Òdena (Anoia) i Montcada i Reixac (Vallès Occidental). És un dels comisos més grans que s'ha fet de roba falsificada d'aquest tipus, que ha acabat amb la inculpació de dues persones de nacionalitat espanyola, per la suposada participació en un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. La investigació de la Guàrdia Civil va començar arran de les denúncies que van interposar representants de l'empresa de roba esportiva Nike i dels clubs de futbol anglesos Manchester United, Arsenal i Celtic.

Les persones imputades per la Guàrdia Civil són els administradors dels quatre magatzems que s'han registrat i que estan ubicats a Igualada, Òdena i Montcada i Reixac.

Als magatzems, els agents van descobrir peces dels equips que van interposar la denúncia, però també de les seleccions de Brasil, Portugal, Irlanda, Anglaterra, Alemanya i Argentina. Pel que fa als clubs de futbol, hi ha havia peces de l'Olimpique de Lyon, Manchester, Liverpool, Olimpique de Marsella, Celtic, Bayer de Munich, Milan A. C., Arsenal, Manchester United, F. C. Barcelona i Juventus de Turí.

La majoria de les peces intervingudes eren samarretes, pantalons, gorres, dessuadores, tovalloles i bosses de mà. El Jutjat d'Instrucció número 6 de Cerdanyola del Vallès es fa càrrec del cas, i el gènere comissat ha quedat a la seva disposició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Mor Mari Valldeperas, històrica del voluntariat a Sabadell

societat

900 joves atesos en set mesos al servei d’acompanyament emocional del govern

barcelona
Girona

El PSC, indignat per la pèrdua de línies a La Baldufa

Girona
MEDI AMBIENT

El pàrquing regulat per accedir al pantà de Sau es reactivarà el dia 22

Sau
Medi Ambient

El pantà de Sau s’omple de curiosos per tornar a veure l’església envoltada d’aigua

barcelona
SALUT

Castelldefels inicia les obres del tercer CAP

Castelldefels
Urbanisme

Barcelona dota la Teixonera de més habitatge i un nou parc urbà

Barcelona
MEDI AMBIENT

La població de cabra salvatge del massís del Port , recuperada

ARNES
societat

Unes 300 persones ocupen una platja de Mallorca per denunciar la massificació turística

barcelona