Societat

societat

La Marató tanca amb 5,7 milions d’euros

Fins el 31 de març es continuaran recollint fons per la salut sexual i reproductiva

El marcador de la Marató ha tancat aquesta matinada amb 5,7 milions d’euros, que aniran destinats a la recerca per la salut sexual i reproductiva. Aquest és el resultat de les donacions recollides per telèfon, Internet i ingressos bancaris i també gràcies a les més de 3.000 activitats que entitats i col·lectius han organitzat aquests dies, sobretot ahir, arreu del territori. La recaptació final pot ser més gran, ja que fins el 31 de març es continuaran recollint fons.

El programa solidari de la plataforma 3Cat ha volgut aquesta any visibilitzar problemes i malalties relacionats amb l’aparell sexual o reproductiu, que afecten sobretot dones i joves. Com han destacat els promotors, tot i que els pateixen 3 milions de persones a Catalunya, se’n parla poc i estan envoltats de tabús i estigmes. En les més de disset hores de programa s’ha parlat i intentat normalitzat realitats com la menopausa, la vaginitis, les malalties de transmissió sexual, l’endometriosi, el càncer de pit, la disfunció erèctil, el dol perinatal o la depressió postpart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia