Societat

Blanes inaugura la pista de gel sintètic de 200 metres quadrats

L’Ajuntament de Blanes ha inaugurat aquest dijous la pista de patinatge de gel a la plaça dels Dies Feiners. Es tracta d’una instal·lació de gel sintètic i no suposa cap despesa extraordinària a nivell energètic ni d’aigua pel municipi. El producte que s’utilitza simula les propietats del gel sense la necessitat de mantenir-lo a baixa temperatura. La pista té 200 m2 i estarà oberta des d’aquest dijous i fins acabar les festes de Nadal. El consistori destinarà 45.000 euros al lloguer de les plaques de gel sintètic i també per la gestió del servei, que anirà a càrrec de personal extern. Per celebrar l’obertura l’Ajuntament de Blanes ha organitzat un espectacle de patinatge artístic i una coral infantil ha interpretat nadales.

La pista de gel a Blanes per les festes de Nadal era una de les reivindicacions més populars dels últims anys. Finalment aquest 2023 el municipi tindrà una pista de patinatge a la plaça dels Dies Feiners, al darrera de l’ajuntament. La pista mesura 200 metres quadrats i és de gel sintètic i tindrà una capacitat d’una trentena de patinadors simultanis. Està oberta des d’aquest dijous fins al 4 de gener entre les onze del matí i les dues del migdia i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia