Societat

societat

La residència de gent gran de Reus finalment es rehabilitarà

El Departament de Drets Socials ha decidit conjuntament amb l’Ajuntament rehabilitar l’actual edifici de la residència de gent gran de Reus, però manté que l’obra no es compatible amb el servei. Per això, la segona quinzena de gener se’n traslladaran els residents. La reforma ha de solucionar “els problemes estructurals” de l’edifici i el departament ha decidit que “és la millor opció per a les famílies i els usuaris”. Sobre la taula hi havia quatre propostes per mantenir el servei, fos en unes noves instal·lacions o reformant les actuals. La rehabilitació durarà uns quatre anys i el govern calcula entre nou i dotze milions el cost de l’obra. La possibilitat de tancar el centre havia provocat queixes.

El projecte de reforma ha de resoldre els problemes detectats de legionel·losi, risc d’incendi i risc estructural. L’edifici és vell i no compleix amb la normativa d’accessibilitat, ni amb la distribució d’espais “d’una residència del segle XXI”, segons el departament. El trasllat dels residents es farà en grups petits i de manera gradual i començarà a la segona meitat de gener. S’allargaran tant com calgui “per garantir el benestar dels residents.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia