Societat

Un guàrdia civil, jutjat per abusar de les seves dues filles

El jutjat penal número 3 de Móstoles jutjarà aquest dimarts un guàrdia civil acusat de dos delictes d'abús sexual comesos contra les seves dues filles, una de les quals, la més gran, es va tirar al metro perquè no podia suportar la pressió, ha informat l'Associació Assistència a Dones Víctimes d'Agressions Sexuals.

L'associació, que exerceix l'acusació particular en nom de les víctimes, sol·licita sis anys de presó pels delictes d'abús sexual i reclama a l'acusat que indemnitzi amb 20.000 euros l'altra filla.

Segons la plataforma, l'agressor ha reconegut els abusos a què va sotmetre la seva filla gran morta, però sense admetre que els hagi continuat amb la seva filla petita.

L'associació té un informe psicològic de la filla gran on s'observen clars "símptomes de trastorns" produïts pels abusos. El diagnòstic realitzat a l'acusat dóna un clar perfil de "pedofília incestuosa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.