Societat

societat

Drets Socials destina 4,5 milions per millorar l’accessibilitat a la xarxa de serveis de les entitats

La conselleria de Drets Socials ha obert una nova convocatòria de subvencions, dotada amb 4.583.000 euros, perquè les entitats sense ànim de lucre millorin l’accés a la xarxa de serveis socials. Les sol·licituds, que es poden presentar via telemàtica fins al proper 29 de gener, inclouen millores d’accessibilitat comunicativa per als centres educatius que tinguin escolaritzats alumnes amb discapacitat auditiva i a què també poden accedir els centres concertats, ha informat la conselleria.

Les entitats que rebin les subvencions podran millorar el seu accés a la xarxa de serveis socials de l’atenció pública i als de la xarxa Òmnia d’accés a les noves tecnologies, que pertany a la direcció general d’Acció Cívica i Comunitària. Les actuacions que se subvencionaran consisteixen a eliminar esglaons i desnivells amb la instal·lació de rampes, plataformes elevadores o ascensors, millorar l’accessibilitat dels llocs web i les aplicacions i instal·lar sales d’estimulació sensorial.

També es concediran ajuts per incorporar elements de comunicació i equipament multimèdia per utilitzar els serveis d’interpretació en llengua de signes catalana a distància o sistemes d’informació sonora i visual simultàniament.

El Departament hi ha afegit que les subvencions, procedents de fons Next Generation de la Unió Europea, es concediran per ordre d’arribada i fins a esgotar el crèdit. L’import màxim que es pot sol·licitar és de 30.000 euros i, en el cas dels centres educatius, el límit s’ha establert en 3.000 euros per projecte i se subvencionaran actuacions que hagin finalitzat entre l’1 de febrer del 2020 i el 29 de març del 2024.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella