Societat

Nova guia de serveis del Consell Comarcal de la Selva

Té com a objectiu donar a conèixer els serveis que es presten des de l’ens selvatà als ajuntaments de la comarca

El Consell Comarcal de la Selva ha editat una nova guia de serveis, coincidint amb l’inici del mandat 2023-2027. Aquesta nova eina té com a objectiu donar a conèixer tots els serveis actualitzats que es presten des de l’ens selvatà tant als ajuntaments com també als ciutadans.

D’aquesta manera, els nous ajuntaments disposen d’un instrument de referència on podran consultar tots els serveis que es presten en els diversos departaments del Consell Comarcal de la Selva. Així, en aquesta publicació, que inicialment s’ha publicat digitalment, s’hi recull l’oferta de serveis, tràmits i ajuts, tant de caràcter econòmic com tècnic, que el Consell Comarcal ofereix als ajuntaments i ciutadans de la Selva des dels sis departaments en què està distribuït tècnicament l’ens: Atenció a les Persones, Serveis a la Ciutadania, Territori i Sostenibilitat, Promoció del Territori, Organització Interna i Gestió Tributària i Cadastral. Aquesta guia és una bona eina per donar a conèixer tot allò que s’està fent des de la corporació comarcal i, alhora, posar en valor la feina dels seus professionals.

El president de l’ens selvatà, Martí Pujals, ha destacat la bona feina que es fa des de tots i cadascun dels departaments. En aquest sentit, Pujals ha assegurat que aquesta eina ha de servir perquè els consistoris de la comarca coneguin quins són els referents comarcals des del punt de vista tècnic. I és que, tal com ha assegurat Pujals, “amb aquesta eina s’obre una nova etapa d’eficiència, millora contínua, transparència i servei. “Vull fer especial èmfasi en la importància que es vegi aquest document com un instrument viu i dinàmic, sotmès a un seguiment i una evolució periòdics per tal d’atendre les necessitats dels municipis i els ciutadans selvatans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins