Societat

3.000 persones assisteixen al XXI Concurs de Gossos d'Atura del Pallars a Llavorsí

Lleida

3.000 persones han acudit avui al XXI Concurs de Gossos d'Atura del Pallars a Llavorsí (Lleida), on els gossos han competit per decidir quin era el més obedient i el millor per a guiar ovelles.

El primer premi, dotat amb 180 euros, se l'ha endut José Maria Pleguezuelo amb la gossa Nuca, els 150 euros del segon se'ls ha endut Pere Ambrós amb el gos Xup i el tercer premi, de 120 euros, ha estat per Enrique Mendigude amb el gos Riqui.

La competició ha consistit en dues proves: la primera, per a valorar l'obediència del gos, i la segona, reservada als animals més qualificats, per a demostrar l'habilitat a l'hora de dirigir les ovelles.

El concurs, que forma part del campionat i del calendari d'actuacions organitzades per la Federació de Concursos de Gossos d'Atura als Països Catalans, ha estat organitzat per l'Ajuntament de Llavorsí i l'esmentada federació, amb la col·laboració del Consell Comarcal de Pallars Sobirà, la Conselleria d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural i la Diputació de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.