Societat

Més de 4.800 persones es mouen pel càncer amb la desena edició de la Run4Cancer

La cursa solidària s’ha celebrat simultàniament a tretze poblacions gironines, coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer

Un total de 4.820 persones s’han mogut avui contra el càncer participant en la desena edició de la Run4Cancer, la cursa solidària que la Fundació Oncolliga Girona organitza cada any amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer. La cursa, pensada per a tots els públics i que es podia fer corrent o caminant, s’ha celebrat simultàniament a tretze poblacions gironines.

Olot (853) i Riudellots de la Selva (625) han estat les poblacions que han reunit més participants, seguides de Torroella de Montgrí (530) , Palafrugell (500), Porqueres (500), Anglès (377), Salt (274), Maçanet de la Selva (250), Aiguaviva (230), Tossa de Mar (221), Navata (155), Planoles (153) i Flaçà (152). El bon temps ha propiciat que la participació global hagi estat força més alta que en l’edició de l’any passat, amb gairebé un miler més d’assistents. Tot i que la cursa no té caràcter competitiu, la iniciativa ha aplegat corredors habituals que han optat majoritàriament per la modalitat de 10 km, i també un públic més familiar que ha preferit fer el recorregut de 5 km, corrent o caminant. L’organització de cadascuna de les curses del Run4Cancer va a càrrec de la delegació de l’Oncolliga en aquella població, amb el suport d’ajuntaments, consells comarcals i entitats locals.

Avui també s’ha celebrat la Tradeinn Cursa Girona en Marxa Contra el Càncer, que ha celebrat deu anys dedicats a la recaptació de fons per lluitar contra la malaltia. S’ha celebrat sota el lema “10 anys corrent. Tothom contra el càncer”, l’objectiu d’aquesta desena edició és que totes les persones puguin travessar la meta. La prova ha tingut les tres modalitats habituals: la cursa cronometrada de 5 km, la caminada de 6,5 km i les curses infantils



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat