Societat

Una vaga dels ferrocarrils francesos afectarà a partir de demà 13 trens internacionals a Catalunya

Una vaga convocada pels treballadors dels ferrocarrils francesos per al període comprès entre les 20:00 hores del dia 17 i les 20:00 hores del dia 18 d'octubre afectarà 13 trens internacionals de Renfe a Catalunya, segons ha informat avui l'operador ferroviari.

En concret, els trens afectats seran per al dia 16 el Trenhotel Barcelona-Zuric/Milà i per als dies 17 i 18 els Trenshotel Zuric/Milà-Barcelona, Barcelona-París, París-Barcelona i el Talgo Mare Nostrum Cartagena-Montpeller (suprimit el trajecte Portbou-Montpeller, per al qual es prestarà servei alternatiu per autobús) i els Talgo Montpeller-Barcelona i Barcelona-Montpeller. El dia 19 la vaga afectarà el Trenhotel Zuric/Milà-Barcelona.

Alhora, durant el període de vaga assenyalat, els trens amb origen o destí a les estacions frontereres de Cervera de la Marenda i Hendaia tindran com a origen o destí les estacions de Portbou i Irun.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.