Societat

Una excursionista de Girona mor en caure al buit en una cresta d'Osca

Successos

Una muntanyenca de Girona, de 45 anys, ha mort avui en caure per la cresta de Posets al buit des d'una altura de 200 metres, al terme municipal de San Juan de Plan, a la província d'Osca.

La morta estava fent la travessia de Collado Eriste al pic de Posets per la cara sud, en companyia d'un cosí i quatre amics, i per circumstàncies que es desconeixen i que no han sabut explicar els seus acompanyants, s'ha precipitat al buit.

L'avís de l'accident l'han donat a les 11.30 hores els Mossos d'Esquadra a la Guàrdia Civil de Benasc, que ha desplaçat a la zona un equip del Grup Especial d'Intervenció en Muntanya (Greim) i un helicòpter.

Els muntanyencs estaven resguardats a la cresta Posets, potser pel xoc en veure caure la seva companya, però en albirar l'helicòpter han començat a moure's fins al Refugi d'Ángel Orus i d'allà han baixat fins a Benasc, segons les mateixes fonts.

El cos de la morta ha estat rescatat al voltant de les 13.30 hores i, posteriorment, traslladat a Benasc per practicar-li l'autòpsia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.