Societat

La neu causa restriccions de trànsit al túnel de Vielha i al Port de la Bonaigua

Les fortes nevades registrades des d'aquest matí al Pirineu de Lleida, particularment a la Vall d'Aran, han causat avui les primeres retencions de vehicles, l'ús obligat de cadenes i fins i tot restriccions del trànsit de camions, sobretot en els accessos al túnel de Viella i al Port de la Bonaigua.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a mitja tarda les carreteres més afectades per la neu eren la C-142b, a Baqueira Beret, i la C-28, amb trànsit restringit als vehicles de tercera categoria, i a les dues era obligatori l'ús de cadenes.

També era obligatori l'ús de cadenes a la carretera L-500, entre el Pont de Suert i la Vall de Boí, a la L-501, a la Vall de Boí, i a la N-230, en els dos sentits del túnel de Viella, on continuaven les restriccions als vehicles pesats.

A Girona
D'una altra banda, la ciutat de Girona ha viscut aquesta tarda, cap a les 13:00 hores, una precipitació de neu i calamarsa de certa intensitat que ha durat uns 20 minuts i que ha arribat a deixar un mantell blanc als carrers i als cotxes aparcats a l'aire lliure.
Segons les prediccions del Servei de Meteorologia de Catalunya, s'ha activat la fase d'alerta en aquelles comarques on és probable que s'acumulin més de dos centímetres de neu en cotes superiors als 400 metres entre les 7 hores d'avui i la una de la matinada de dimecres.

L'SMC també ha informat que les nevades seran continuades a la zona nord del Pirineu i que es podran acumular fins a 20 centímetres de gruix, i fora d'aquesta zona no superaran els cinc centímetres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Maresme comprarà al mercat lliure l’energia per sanejar l’aigua a partir de dilluns

Mataró

Invertiran uns 700.000 euros per millorar una desena de centres educatius

GIRONA
GIRONA

Contenidors comunitaris i tancats a blocs que fan el porta a porta

GIRONA
Infraestructures

Front comú de Lleida i Osca per recuperar les freqüències de tren d’abans de la pandèmia

Lleida
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, a les poblacions gironines

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “injustes"

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida