Societat

gastronomia

Barcelona té cita amb l’alta gastronomia

El Gastro Fest del Poble Espanyol reuneix el cap de setmana els germans Sergio i Javier Torres, Carme Ruscalleda i Ada Parellada

Ja ha començat el Passeig de Gourmets al Passeig de Gràcia

Aquest cap de setmana es celebra la segona edició del GASTRO FEST Km0 al Poble Espanyol, el festival gastronòmic Km0 d’aquesta primavera on 10 restaurants oferiran platets elaborats amb producte local i de temporada, com carxofa del Prat, calçots, avellana de Reus, pera de Lleida, pollastre Pota Blava o mongeta del ganxet. Entre les propostes hi haurà també una gran calçotada, show cookings, una aula de tast, música en viu, Djs, un espai de debat, presentacions, maridatges, tast i tallers de tiratge de cervesa i activitats familiars entre d’altres.

Entre els xefs que participaran en aquesta festa hi ha els germans Sergio i Javier Torres, del tres estrelles Michelin Cocina Hermanos Torres, Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Òscar Broc, Mònica Escudero, Josep Sucarrats, Laura Conde, Mikel Iturriaga, Susana Aragón i Xavier Pellicer.

El primer dia del festival es concediran els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un concurs gastronòmic en el que hi participen estudiants de diverses escoles d’Hostaleria i Turisme.

D’altra banda aquest dijous va arrencar la nova edició de Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic del Passeig de Gràcia que durarà fins el 17 de març.

Per setè any la festa de la gastronomia del Passeig de Gràcia fa diferents propostes culinàries per a totes les butxaques: ruta de platets, entrepans d’autor, rebosteria creativa, menús gurmet, còctels i experiències gurmet.

Hi participen 20 restaurants, molts situats en alguns dels millors hotels de la ciutat. Entre els que hi particen hi ha l’H10 Casa Mimosa,Virens–Almanac, Azimuth Terrace–Almanac , Restaurant CASA SEAT by Binomi, Somni Restaurant–TheOne, Blanc–Mandarin Oriental, Banker’s–Mandarin Oriental, Solc–Majestic Hotel & Spa, El Bar del Majestic–Majestic Hotel & Spa, Restaurant Solomillo o El Nacional.

Tot i que a la majoria de restaurants s’hi pot anar directament a menjar un platillo, un entrepà d’autor o un còctel, si es vol fer una experiència cal reservar. Totes les activitats es poden consultar al web del festival: www.passeigdegourmets.com..

Aquest festival gastronòmic està apadrinat per, entre d’altres, els xefs multiestrellats Carme Ruscalleda i Martín Berasategui, que tenen restaurant en aquest emblemàtic carrer



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins