Societat

judicial

L’acusat del crim de Sant Pere Pescador va disparar a la víctima per l’esquena

Els Mossos d’Esquadra conclouen que l’acusat de matar un home d’un tret a la nuca a Sant Pere Pescador el 26 de juny del 2002 va disparar contra la víctima “per sorpresa i per l’esquena”. Durant la tercera jornada del judici, que es fa a l’Audiència de Girona amb jurat popular, han declarat els perits que van inspeccionar l’escena del crim i van analitzar proves i vestigis. Segons han declarat i recull l’ACN, els indicis no casen amb la versió del processat, que admet que va engegar un tret a la víctima però diu que va ser durant un forcejament. La hipòtesi més plausible, segons els investigadors, és que l’acusat estigués “amagat” al costat d’una porta i obrís foc: “Van ser segons”. Els perits destaquen que l’únic ADN masculí localitzat a la casa és compatible amb el processat. 

La versió que va donar l'acusat durant la seva declaració divendres passat, el primer dia del judici, no concorda amb les proves localitzades a l'escena del crim. Els investigadors dels Mossos d'Esquadra i les pericials de policia científica i de balística exposen que "allò més lògic", segons les proves i els vestigis trobats a la casa, és que, tan bon punt la víctima va creuar la porta per entrar a l'habitació a socórrer l'aleshores parella de l'acusat d'una agressió, el processat va obrir foc "a curta distància". Li va engegar un sol tret a la nuca "per l'esquena" i sense que l'home tingués cap possibilitat de defensar-se perquè l'atac va ser "per sorpresa", destaquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva