Societat

The Corrs, John Fogerty, Raphael, Estopa i Passenger seran al Cap Roig Festival 2024

The Corrs, John Fogerty, Raphael, Guillem Gisbert, Estopa, Passenger, Andrés Calamaro, Chris Isaak, Pau López, Rozalem, Sergio Dalma, The Tyets o Sara Baras són alguns dels artistes que actuaran a Cap Roig Festival 2024, que es celebrarà entre el 12 de juliol i el 16 d’agost als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà).

Segons ha informat aquest divendres el president del Grup Clipper’s i director del Cap Roig Festival, Juli Guiu, completen el cartell, amb un total de 23 concerts, Diana Krall, Sopa de Cabra, Los Secretos, Álvaro Soler, Taburete, Miki Núñez, Carles Sans, Coque Malla i Gossos, mentre que El Pot Petit amb La Black Music Big Band protagonitzarà el Cap Roig Mini d’aquesta edició.

La inauguració de l’esdeveniment, organitzat pel Grup Clipper’s amb l’impuls de CaixaBank, anirà a càrrec del grup The Corrs, mentre que de la cloenda s’encarregarà el grup Gossos i el concert solidari, que se celebrarà el dia 28 de juliol, anirà a càrrec de The Tyets i la seva recaptació es destinarà a donar suport a un projecte de la fundació El Trampolí.

La banda irlandesa The Corrs, amb quaranta milions de discos venuts al llarg de la seva trajectòria, inaugurarà el festival el 12 de juliol, mentre que l’endemà qui trepitjarà l’escenari empordanès serà Raphael, amb la seva gira ’Victoria’ i temes que han taral·lejat generacions com ’Mi Gran Noche’, ’Qué Sabe Nadie’ o ’Yo soy aquel’.

Guillem Gisbert, després de quinze anys liderant Manel, ara en solitari presentarà ’Balla la masurca!’ a Cap Roig, el 14 de juliol.

John Fogerty interpretarà els seus grans èxits

Un dels plats forts del festival d’aquest any serà el 19 de juliol amb l’actuació del nord-americà i líder de Creedence Clearwater Revival, John Fogerty, en la seva estrena a Cap Roig, que interpretarà els seus grans èxits com ’Proud Mary’, ’Susie Q’ o ’Bad Moon Rising’.

Durant el mes de juliol, també estaran al festival Diana Krall (dia 20), Sopa de Cabra (dia 21), Passenger (dia 27) i The Tyets (dia 28).

Agost s’iniciarà amb l’actuació d’Andrés Calamaro (dia 2), mentre que l’endemà qui interpretarà els seus temes serà Chris Isaak.

Pablo López celebrarà la seva primera dècada als escenaris amb un repàs a la seva discografia i amb la presentació en “primícia” de fragments del seu proper treball el dia 4.

Los Secretos (dia 5), Álvaro Soler (dia 6), Rozalén (dia 7), Taburete (dia 8) o Miki Núñez (dia 9), mentre que Carles Sans, amb el seu espectacle Per fi Sol!, estarà el dia 10, en una vetllada que es destinarà a la comèdia.

El dia 11 el protagonista serà Sergio Dalma, amb el seu nou àlbum, ’Sonríe porque estás en la foto’, i Sara Baras commemorarà el 25è aniversari de la seva companyia amb ’Vuela’, en homenatge a Paco de Lucía, el dia 14.

Coque Malla presentarà el dia 15 ’Aunque Estemos Muertos Tour’, tancant el festival la banda catalana Gossos, el dia 16, amb l’espectacle ’A reviure’, sobre els seus trenta anys de carrera.

La presentació del Cap Roig Festival 2024 ha anat a càrrec del cantant Miki Núñez, que ha ofert un dels seus temes més coneguts, ’Escriurem’, amb Xavi Borràs al piano, i ha donat pas a la directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau, i al director del festival, Juli Guiu.

Amb un pressupost que passa dels 3,4 milions de l’any passat als 3,8 d’aquest any, el Cap Roig Festival posarà a partir del proper dia 18 les entrades a la venda, un total de 49.000, amb una assistència prevista d’uns 54.000 espectadors, un miler més que el 2023.

El públic, per altra banda, trobarà, de nou, un espai Village, dissenyat per Cal Blay Food Lovers, i, a més, els germans Sergio i Javier Torres, del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, oferiran una carta creada i dissenyada per al restaurant del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona