Societat

Iniciativa denuncia un pacte per fer fora l'alcalde de Viladecavalls

Política local

Carles Rodríguez, regidor d'ICV a l'Ajuntament de Viladecavalls afirma que Paco Vega, del PAV, i el grup dels socialistes els han ofert un pacte per fer fora de l'alcaldia a Sebastià Homs, de CiU. Segons Rodríguez, s'han mantingut converses durant uns mesos. Rodríguez explica que ho han fet públic perquè es demanava secretisme quan ICV el que pretén és parlar amb totes les forces del Consistori de política i programes.

ICV destaca que "el govern de Viladecavalls pateix d'una inestabilitat manifesta derivada dels joc d'interessos i la desconfiança mútua entre CiU i PAV". Cal recordar que CiU té 6 regidors, el PSC, ERC i ICV dos cadascun, i PAV, un.

Pel que ha trascendit, es plantejava la possibilitat de que Paco Vega assumís l'alcaldia. ATERRASSA.cat ha intentat parlar aquest dijous amb ell, però el servei de premsa de l'Ajuntament de Viladecavalls va explicar que el regidor del PAV parlarà avui divendres sobre la qüestió en una roda de premsa conjunta que farà amb l'alcalde.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.