Societat

El nombre de viatgers de la C10 i la C2 sud des que s'ha normalitzat Rodalies ha disminuït un 15,5% respecte al novembre del 2006

ZONA METROPOLITANA

El nombre de viatgers de la línia 10 i la 2 sud de Rodalies en el tram Sant Vicenç de Calders-Bellvitge de dimarts passat, 4 de desembre, ha disminuït un 15,54% respecte al novembre del 2006, segons dades de Renfe. La companyia ferroviària conclou en la comparació de les dades actuals amb les de l'any passat que les majors diferències entre el 2006 i aquest desembre es produeixen en aquelles poblacions que compten amb alternatives de transport públic per desplaçar-se fins a Barcelona. El servei de Rodalies va recuperar la normalitat aquest dissabte, 1 de desembre. D'altra banda, l'avaria en un tren entre les estacions de Caldes de Malavella (Selva) i Maçanet de la Selva aquest divendres a la tarda ha provocat retards de 30 minuts de mitjana a quatre trens de mitja distància que feien el trajecte Barcelona-Portbou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.