Societat

gastronomia

A punt les Jornades de l’Arròs Ganxet de Reus

Les degustacions començaran amb un vermut de Reus i l’avellana serà l’ingredient principals des postres

20 restaurants participen a les jornades organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus

Comencen divendres 19 i duraran fins el proper 12 de maig

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus (AEH) Reus posa en marxa les Jornades de l’Arròs Ganxet del 19 d’abril al 12 de maig amb 20 restaurants participants.

Les receptes proposades per la vintena de restaurants participants estan creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. “Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de seguir construint plegats una oferta gastrono`mica de qualitat i de proximitat”, ha recalcat Víctor Perales, president de l’AEH Reus.

Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins del Celler Mas Vicenç. Com a novetat, a l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres comptaran amb l’avellana de Reus com a ingredient protagonista.

Els restaurants participants són: Xivarri Tasca Reus, 14,5 Beer Wine, Moto Sport Cafè, Braseria Cafè Teatre del Centre, Flaps Cafè, Cafè de Reus, Restaurant l’Estel , Restaurant El Círcol , El Racó de JP, Cal Gallissà, Terrassa Gaudí, Cafeteria La Lleona, Tempus Coffee, Abrasa’m, Peixateries Velles, Lotus Bistro, Restaurant 158, Restaurant Tennis Monterols, Buidasacs Restaurant i Casa Coder .

En representació d’Arròs Bayo, Xavier López ha recalcat aquest matí, durant la presentació del festival gastrònomic, que s’ha fet a l’Estació Enològica de Reus, que “és un plaer poder reivindicar el nostre producte de proximitat mitjançant aquestes jornades. Volem aportar a tots els restauradors un ampli ventall de varietats d’arròs perquè puguin escollir la més adient per elaborar els seus plats.”

En representació del celler patrocinador, Xavier Ferré de Mas Vicenç ha afirmat que “la nostra gran aposta és donar a conèixer el nostre producte al territori, així que és tot un orgull poder aportar els nostres vins i el nostre treball diari a aquestes jornades.”

Jacint Pallejà, president d’El Tomb de Reus, ha fet menció a la novetat que ha presentat recentment l’entitat: “col·laborem amb les jornades de l’Arròs Ganxet a través d’una nova aplicació mòbil, mitjançant la qual organitzarem una sèrie de sortejos per als comensals.”

Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat, ha finalitzat l’acte destacant que “és pròpia de Reus aquesta connexió que hi ha hagut sempre amb els productes del territori que ens ofereix la riquesa del nostre voltant. Donem tot el nostre suport a l’AEHT i al sector de la restauració perquè el considerem un atractiu més de la riquesa del nostre patrimoni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa un any de la creació de la comarca

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot
CAMPRODON

Obren la convocatòria per accedir a 11 habitatges de lloguer social

CAMPRODON
Urbanisme

Adjudicades les obres per renaturalitzar espais i millorar l’enllumenat a la Pineda

Vila-seca
unió europea

Brussel·les investiga Meta per no combatre la desinformació

barcelona

Ane Movilla és la nova presidenta de Turisme Rural Girona

girona

Més de cinc milions per soterrar o desplaçar línies d’alta tensió a Reus, Begues i Rubí

Barcelona
educació

El govern ratifica l’acord per revertir les retallades del personal docent

barcelona
Societat

Mor Yumi Katsura, dissenyadora de moda que va popularitzar els vestits nupcials al Japó