Societat

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

L’Ajuntament de Girona millorarà la climatització del Mercat del Lleó abans de l’estiu, per tal de fer front a les temperatures extremes pròpies dels mesos de juny, juliol i agost, així com a les temperatures baixes que es viuen durant els mesos d’hivern. En concret, es compraran dos aparells nous d’aire condicionat i calefacció que s’afegiran a les deu bombes de calor i fred actuals que aporten aire climatitzat a l’equipament a través d’unes grans tuberes situades a la part alta del mercat.

Les actuacions consistiran, principalment, a fer l’obra i la instal·lació frigorífica i elèctrica necessària per a la col·locació de les dues màquines noves. Per tal d’evitar que els compressors dels aparells nous puguin generar més càrrega tèrmica dins del mercat, es col·locaran a l’exterior.

“La millora de la climatització és crucial per diversos motius. En primer lloc, assegurarà el confort durant tot l’any, i això no només contribuirà a la satisfacció dels clients, sinó que també permetrà als paradistes treballar en un entorn més agradable i saludable, afavorint així la qualitat dels productes frescos que ofereixen. A més suposarà una reducció del consum energètic, gràcies a la incorporació de tecnologia més eficient. Aquesta actuació, juntament amb altres projectes de millora, contribuirà a dinamitzar la zona i a convertir el Mercat del Lleó en un espai de referència per a tots els gironins i gironines”, ha remarcat la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Gemma Geis i Carreras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA