Societat

societat

Una setantena d’estudiants passen la nit a l’acampada a la UB en suport a Palestina

Les classes es fan amb normalitat a l’edifici històric de la universitat

Una setantena d’estudiants han passat la primera nit en l’acampada a la Universitat de Barcelona (UB) en suport a Palestina, segons l’ACN. Els estudiants van iniciar l’acció dilluns al vespre. Van instal·lar tendes de campanya al Claustre i van anunciar una mobilització contra “el genocidi del poble palestí”. Tenen previst continuar com a mínim fins demà quan es preveu un claustre extraordinari a la UB on es presentarà una moció per exigir a la direcció del centre que es posicioni a favor de l’alto el foc i trenqui relacions amb Israel i les empreses que li donen suport. Tot i la protesta, les classes s’estan desenvolupant amb normalitat. De fet, els estudiants no pretenen entorpir el funcionament del centre. Els impulsors de la protesta esperen que aquesta s’estengui. Tot i això, asseguren que alumnes de l’Autònoma de Barcelona (UAB) i la Pompeu Fabra (UPF) estan participant de l’acció.

A banda de l’àmbit universitari, els estudiants reclamen a altres sectors socials que s’hi sumin, especialment als treballadors. En aquest sentit, CCOO ha expressat el seu suport a l’acampada en un comunicat i ha celebrat que, un cop més, el moviment estudiantil sigui torni a ser “punta de llança” de mobilitzacions per la pau i la fi dels conflictes armats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]