Societat

GIRONA

Intervenen un miler d’ocells exòtics i quatre tortugues que es venien per internet

Agents del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Girona han intervingut un miler d’ocells exòtics i quatre tortugues d’una casa de les comarques gironines, que venia els animals a través d’internet. La investigació es va iniciar el mes de novembre quan els agents van veure que a la pàgina web s’oferien les aus exòtiques. Va ser aleshores quan els policies es van posar a treballar fins aconseguir saber on es trobava l’habitatge. Un cop allà van fer diverses inspeccions i van trobar un miler d’ocells de 63 espècies diferents, algunes de les quals invasores. Després de fer les consultes pertinents, el Seprona va comprovar que hi havia una part dels animals sense registrar.

A més, també es van localitzar quatre tortugues terrestres i aquàtiques. Per tot plegat, s’investiguen els dos responsables de l’habitatge per un presumpte delicte contra la flora i la fauna. Amb tot, es va acordar que el millor pels animals era que seguissin sota custòdia dels dos investigats, ja que es trobaven en bon estat i ben alimentades i un trasllat els hauria afectat. De totes maneres, els ocells i les tortugues estan a disposició de l’autoritat judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]