Societat

GIRONA

La UdG participa en el disseny d'un programa de formació per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

La Càtedra d’Esport i Educació Física-Centre d’Estudis Olímpics (CEEF-CEO) de la Universitat de Girona (UdG) participa en el projecte europeu FEMCoach col·laborant en el disseny d’un  programa de formació per a entrenadors que contempli les especificitats de l’entrenament per a dones joves esportistes.

Aquest projecte té l’objectiu de promoure l’esport juvenil femení a través del desenvolupament de competències d’entrenadors, proporcionant oportunitats d’aprenentatge per poder adquirir les competències necessàries i millorar la salut i la qualitat de vida de les esportistes, a més de satisfer les necessitats biològiques, psicològiques i socials de les joves.

La CEEF-CEO, a més, la responsable del desenvolupament dels processos i materials per a l’aprenentatge.La seva tasca és combinar les oportunitats d’aprenentatge amb les necessitats reals dels entrenadors seguint l’enfocament d’evidència basada en la investigació.

FEMCoach forma part del programa europeu Erasmus+ Sport, que promou col·laboracions entre institucions per fomentar la participació en l’esport i l’activitat física. Els projectes d’aquest programa agrupen institucions de diferents àmbits i països per treballar conjuntament, enfortint així la capacitat d’internacionalització de les organitzacions abordant necessitats i prioritats comunes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia