Cinema

societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

En total, 35 estudiants d’Estètica maquillen els participants i una banda els acompanya en la cercavila

Blanes ha acollit aquest diumenge al vespre la primera ‘zombie walk’, una de les activitats més esperades del Festival Internacional de Cinema que celebra aquesta setmana, segons recull l’ACN. El maquillatge dels participants de la cercavila, que tots anaven disfressats de mort vivents, va anar a càrrec dels 35 estudiants del cicle formatiu d’Estètica i Bellesa de l’institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar. A més, l’activitat va comptar amb l’acompanyament musical de la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle.

La jornada va començar cap a mitja tarda, quan els estudiants del cicle formatiu d’Estètica i Bellesa van començar a maquillar tots els participants. Ho feien amb la supervisió dels professors que els ajudaven a caracteritzar tots els participants, sobretot públic infantil i joves, per tal que semblessin morts vivents. Tot seguit, cap a quarts de set de la tarda, la cercavila va sortir de la plaça dels Dies Feiners i tots els zombies van passejar-se acompanyats pels músics de la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle.

La cercavila va aixecar expectació entre els visitants de Blanes i més d’un es va afegir a la caminada malgrat no anar maquillat. Després de fer la volta pel municipi, els participants van enfilar el carrer Ample fins al teatre, el que s’ha convertit en la seu del Blanes Costa Brava International Film Festival. Allà es va fer una projecció de totes les pel·lícules de terror que s’han inscrit al certamen .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.