Societat

Weber inaugura la seva primera botiga oficial a la demarcació

Weber, líder mundial en barbacoes, ha inaugurat aquest dijous a la Costa Brava la seva segona botiga oficial de l’Estat espanyol- i la primera a Girona. La botiga, ubicada a la localitat de Platja d’Aro, compta amb una superfície de 250m2 dedicats a la comercialització de barbacoes, accessoris i altres productes de la marca de forma totalment exclusiva. La nova botiga també acollirà la primera Weber Grill Academy de Girona, un espai gastronòmic i experiencial dissenyat per oferir una varietat de cursos per aprendre a cuinar a la barbacoa.

La jornada d’inauguració ha arrencat amb els parlaments oficials i l’encesa de la primera barbacoa. Entre les autoritats presents, hi han participat el Sr. Maurici Jiménez, alcalde de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; la Sra. Mònica Ríos, regidora d’Acció Comunitària, Habitatge i Recursos Humans del mateix Ajuntament; el Sr. Raimon Trujillo, vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Empordà; i el Sr. Manel Canadell, president d’AdEM; a més d’Ivan Martínez, Country Manager Sales de Weber-Stephen Ibèrica.

El Sr. Maurici, alcalde de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, ha agraït a Weber que hagin escollit el territori per l’obertura de la seva nova tenda oficial, destacant que “a Platja d’Aro, un dels nostres ‘pulmons’ i una part de la nostra bandera sempre està amb aquells negocis que marquen el valor afegit que podem oferir tant als nostres ciutadans com a aquells qui ens visiten”.

Per part seva l’Ivan Martínez, Country Manager Sales de Weber-Stephen Ibèrica, ha assegurat que “la Grill Academy, un espai de formació gastronòmica inèdit al país, complementarà l’obertura de la Weber Store Costa Brava i contribuirà a seguir fomentant la cultura de la barbacoa a la regió”.

Arnau Paris, encarregat de l’inauguració

El reconegut xef Arnau Paris, guanyador de MasterChef 9 i xef copresentador del programa Cuines de 3cat, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Grill Academy de la Weber Store amb una Master Class de barbacoa.

Paris ha dissenyat un menú exclusiu per a l’ocasió, que ha inclòs com a entrant naan de verdures amb romesco, com plat principal pèsols amb gamba i botifarra negra, i de postres amb nata i xuixo.

A través d’aquestes receptes el xef ha revelat els seus secrets per aconseguir fer una barbacoa de primer nivell: “Cuinar amb tapa fa que la cocció sigui més homogènia i delicada”. L’experiència de cuina amb barbacoes Weber m’ha sorprès molt gratament. Jo no havia treballat mai amb barbacoes de gas i he pogut comprovar que són molt fàcils d’encendre, de graduar, i la cocció que aconseguim és molt delicada”, afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia